• Nieuw

Bimas eCargo 3.3 – Economy bakfiets

€ 2.479,33
De Bimas eCargo 3.3 – Economy is een betaalbare en betrouwbare elektrische bakfiets, perfect voor het vervoeren van kinderen of goederen in de stad.
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

De Bimas eCargo 3.3 Economy 518 Wh Green is een stevige elektrische bakfiets, uitgerust met een krachtige Bafang achterwielmotor die 45 Nm aan koppel levert. Dankzij de afneembare 36 V/14,4 Ah accu heeft u een bereik van maximaal 60 kilometer per lading. Met de 7 Shimano versnellingen en hydraulische schijfremmen biedt deze bakfiets zowel flexibiliteit als veiligheid, zodat u onder alle omstandigheden comfortabel kunt fietsen. De verlichting, die is aangesloten op de accu, is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel op het stuur.

De accu is discreet onder het voorste zitje van de bak geplaatst, waardoor deze goed beschermd is tegen weersinvloeden en diefstal. Beide zitbankjes zijn opklapbaar, zodat u altijd voldoende laadruimte heeft, ongeacht of u twee of vier kinderen wilt vervoeren. De grote 24-inch voorwielen zorgen voor extra comfort tijdens het fietsen, wat deze bakfiets ideaal maakt voor dagelijks gebruik. Een regentent is optioneel verkrijgbaar en kan apart worden aangeschaft. Deze tent heeft vier transparante raampjes en kan aan beide zijden worden geopend, zodat kinderen gemakkelijk in en uit kunnen stappen of kunnen genieten van frisse lucht tijdens de rit.

Deze bakfiets is uitermate geschikt voor vlakke wegen of lichte hellingen tot maximaal 10%. Woont u in een heuvelachtig gebied, dan raden wij de Bimas eCargo Premium aan, uitgerust met een Bafang middenmotor en een koppel van 80 Nm voor meer vermogen op steile hellingen.

Wat de eCargo 3.3 echt uniek maakt, is de mogelijkheid om hem verticaal te parkeren, waardoor u ruimte bespaart. Bovendien maakt een extern laadstation het opladen eenvoudig zonder dat u de accu hoeft te verwijderen.


Hoogtepunten:
- Afneembare 36 V/14,4 Ah accu
- Hydraulische schijfremmen
- Krachtige Bafang achterwielmotor (45 Nm)
- Verticaal te parkeren
- 7 Shimano derailleurversnellingen
- Inclusief huif
- Kleur: British Racing Green


Afmetingen:
- Lengte bak: 90 cm
- Breedte bak: 62 cm
- Totale breedte: 82 cm
- Totale lengte: 214 cm
- Draaggewicht: 150 kg
- Gewicht: 100 kg  
- Totale afmetingen: 120 × 80 × 200 cm  
- Kleur: British Racing Green


Met de Bimas eCargo 3.3 kiest u voor een betrouwbare, comfortabele en ruimtebesparende bakfiets die perfect is voor al uw dagelijkse ritten, of het nu gaat om het vervoeren van kinderen of goederen.


BIMEC2024

Datasheet

Aantal zitplaatsen
4
Frame
Aluminium
Handrem
Ja
Laadgewicht
100 Kg
Remmen voor
Schijfremmen
Remmen achter
Schijfremmen
Slot
Ja
Versnellingen
7
Gewicht
65 Kg
Regentent
Optie
Electrisch
Ja
Actieradius
50 - 70 km

Specifieke referenties