• Nieuw

Burley Coho snelspanner fietskoppeling

€ 49,58
Burley Coho snelspanner fietskoppeling
Burley COHO Quick Release
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

De Burley Coho snelspanner fietskoppeling vereist dat je de juiste aslengte van je fiets bepaalt om een goede pasvorm te garanderen. Hier is een stapsgewijze handleiding om de benodigde metingen uit te voeren:

### Stap 1: Meet de lengte van de as

1. **Verwijder het wiel van de fiets:** Plaats de fiets op een standaard of leg hem op zijn kant, zodat je gemakkelijk bij de as kunt.
2. **Meet de totale lengte van de as:** Gebruik een schuifmaat of een meetlint om de volledige lengte van de as te meten van het ene uiteinde tot het andere. Noteer deze meting.

### Stap 2: Meet de totale breedte van de buitenkant van het frame

1. **Meet de inbouwbreedte van de achternaaf (O.L.D. - Over Locknut Dimension):** Dit is de afstand tussen de binnenkanten van de achtervorken waar de as in valt. Gebruik een schuifmaat om de afstand tussen de binnenkanten van de uitvaleinden van de achtervorken te meten. Deze meting moet nauwkeurig zijn, omdat deze bepaalt of de snelspanner goed past.
2. **Meet de buitenste breedte van de achtervork:** Meet nu de totale breedte van de buitenkant van de achtervork, van de buitenkant van de linker uitvork tot de buitenkant van de rechter uitvork.

### Tips voor nauwkeurige metingen

- **Gebruik een nauwkeurige meetinstrument:** Een digitale schuifmaat kan handig zijn voor precieze metingen.
- **Controleer beide metingen:** Dubbelcheck de gemeten waarden om ervoor te zorgen dat je de juiste maten hebt.
- **Noteer de waarden duidelijk:** Noteer zowel de aslengte als de totale breedte van het frame om zeker te zijn dat je de juiste snelspanner koopt.

Met deze metingen kun je de juiste Burley Coho snelspanner fietskoppeling kiezen die perfect bij je fiets past. Het is belangrijk dat deze metingen correct zijn om een veilige en stevige bevestiging van de aanhanger aan je fiets te garanderen.
729958

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Burley Coho XC...
  • In prijs verlaagd

Burley Coho XC...

De Coho XC-fietsaanhangwagen met één wiel heeft een duurzaamheid en een doordacht ontwerp voor het vervoeren van versnellingen voor kamperen op de fiets, toeren en singletrack rijden.
Normale prijs € 438,01 Prijs € 388,01