• Nieuw

Butchers & Bicycles MK1-E Gen. 3 vario Business

€ 5.371,89
Sinds het begin van Butchers & Bicycles hebben we gewerkt aan het definiëren van mobiliteit voor de moderne stad en haar mensen. Nu we inspiratie hebben opgedaan in de dagelijkse behoeften van gezinnen, breiden we onze focus uit naar bedrijfseigenaren en hun werknemers met de Butchers & Bicycles MK1-E Gen. 3 vario Business
Kleur
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

Ontmoet je nieuwe bedrijfswagen

Vanaf het begin heeft Butchers & Bicycles zich ingezet om mobiliteit voor de moderne stad en haar bewoners opnieuw te definiëren. Geïnspireerd door de dagelijkse behoeften van gezinnen, richten we ons nu ook op ondernemers en hun medewerkers.

Met de afsluitbare laadbak is het nieuwe Business-model ontworpen om professionals te helpen hun goederen veilig op te slaan en te vervoeren door de stad.

Laadcapaciteit: De Business Bike biedt een indrukwekkende laadcapaciteit van 220 liter, perfect voor het vervoeren van grote hoeveelheden goederen.

Bereik: Naast het besparen van parkeerkosten en tijd in het verkeer, is de MK1 een energie-efficiënt alternatief. Je kunt tot 80 km afleggen op één lading.

Duurzaamheid: De fiets is voorzien van een aluminium frame, roestvrijstalen en recyclebare kunststof componenten, wat de MK1 tot een betrouwbare en duurzame metgezel maakt voor je dagelijkse woon-werkverkeer.

Branding: De laadbak is klaar voor jouw bedrijfslogo, waardoor je merk een extra communicatiekanaal krijgt met duizenden indrukken per dag.

Bijdrage aan duurzaamheid: Help mee in de strijd tegen klimaatverandering en de gevolgen ervan door van cargofietsen het belangrijkste transportmiddel binnen je bedrijf te maken. De Business Bike vermindert niet alleen de ecologische voetafdruk van je bedrijf, maar draagt ook bij aan schonere steden, volledig in lijn met je ESG-doelstellingen.

Let op: Door de aanpassing die vereist is voor de handschoenkast, is montage van het deksel op een oude bak niet mogelijk. Dit zorgt ervoor dat waterlekkage en geluidsproblemen worden voorkomen.


Productspecificaties:
- Materiaal: ABS kunststof bak met aluminium hardware, ondersteund door een aluminium subframe van de fiets.
- Kleur: Zwart.
- Opening: Glovebox inbegrepen, voorzien van 2 pneumatische cilinders voor eenvoudige toegang en veilige sluiting.
- Accessoires: 1 slotoplossing voor extra veiligheid.


Belangrijke opmerkingen:
- De oppervlakte van het afsluitbare deksel is geoptimaliseerd voor het gewicht en het gebruiksgemak bij het openen. Het deksel is echter niet ontworpen om als werkplatform te dienen of om objecten op te ondersteunen.
- De afsluitbare laadbak bevat geen door verzekeringen goedgekeurde slotoplossing, maar biedt een balans tussen veiligheid en praktisch gebruik.
- Het afsluitbare deksel is als één compleet stuk ontworpen en is specifiek afgesteld op elke fiets voor de beste uitlijning en pasvorm. Het is daarom niet aanbevolen om het deksel te verwijderen, aangezien dit de garantie ongeldig maakt.

Met de Business Bike kun je eenvoudig bijdragen aan een duurzamer milieu, terwijl je bedrijf profiteert van efficiëntie en zichtbaarheid. Voeg een statement toe aan je dagelijkse ritten en laat je merk overal in de stad zien!



B&B661

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in