• Nieuw

Carqon stuurkabels (4st) 1045/1500MM

€ 66,11
Carqon stuurkabels (4st) 1045/1500MM
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

De stuurkabels van een Carqon bakfiets zijn cruciale onderdelen die de verbinding vormen tussen het stuur en de wielen. Deze kabels zorgen ervoor dat wanneer u aan het stuur draait, de wielen van de bakfiets in de gewenste richting bewegen. Bij een Carqon bakfiets, die bekend staat om zijn hoogwaardige constructie en gebruiksgemak, is het belangrijk dat de stuurkabels in goede staat verkeren om een veilige en soepele besturing te garanderen.

Na verloop van tijd kunnen stuurkabels slijten, uitrekken of beschadigd raken, wat de stuurprestaties negatief kan beïnvloeden. Het is daarom essentieel om de stuurkabels regelmatig te controleren en indien nodig te vervangen om de veiligheid en de rijervaring van uw bakfiets te waarborgen. Als u merkt dat het sturen zwaarder gaat of dat de fiets niet meer soepel reageert op stuurbewegingen, kan dit een teken zijn dat de stuurkabels aan vervanging toe zijn.

Het vervangen van stuurkabels vereist enige technische vaardigheid en het juiste gereedschap, dus als u zich hier niet comfortabel bij voelt, is het aan te raden om dit door een professional te laten doen.
QWWX-5139

Specifieke referenties