• Nieuw

KidsCab Cargo Trike bakfiets met afsluitbare deksel

€ 2.644,62
Ontdek de volledig gemonteerde KidsCab Cargo Trike elektrische bakfiets met een robuust zwart frame en krachtige 250W borstelloze motor. CE-goedgekeurd en inclusief 2 jaar garantie.
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.


De KidsCab Cargo Trike elektrische bakfiets komt volledig gemonteerd en klaar om te rijden, ontworpen voor ultiem gemak en duurzaamheid. Dit hoogwaardige model biedt een scala aan functies die zowel veiligheid als comfort garanderen.

Kenmerken:

- Robuust Zwart Frame: Het frame is behandeld met vijf lagen bescherming, inclusief verf, lak, antiroestbehandeling en antisteencoating.
- Deluxe Digitaal LCD-display: Eenvoudig te gebruiken met 6 verschillende snelheidsniveaus, waardoor iedereen het binnen enkele seconden onder de knie heeft.
- Elektronische "Go-functie: Met een simpele druk op een knop kan de fiets tot 5 km/u rijden zonder te trappen.
- Krachtige 250W Borstelloze Motor: Voorzien van de nieuwste technologie voor laag energieverbruik en geluidloos rijden, CE-goedgekeurd.
- Efficiënte 36V, 9 Ah Li-ion Accu: Met een oplaadtijd van slechts 2-4 uur, een levensduur van 600-900 oplaadbeurten en een bereik van tot 40 km op een volle accu. De accu is tevens voorzien van een antidiefstalslot en CE-, GS- en TÜV-goedgekeurd.
- Intelligente TURBO-lader: Verkort de oplaadtijd en stopt automatisch bij volledige lading, CE-, GS- en TÜV-goedgekeurd.
- Shimano Tourney Versnellingen: 6 externe versnellingen met vrijloop en Shimano-versnellingsbak voor soepele overgangen.
- Krachtige Remmen: Voorzien van twee Promax schijfremmen voor en één Promax V-brake achterrem voor maximale veiligheid.
- Parkeerrem op Voorwielen: Extra stabiliteit bij parkeren.
- Duurzame Banden en Velgen: 20" voorwiel en 26" achterwiel met Kenda-banden en reflecterende lijnen, op dubbelgelijmde aluminium velgen met roestvrijstalen spaken.
- Comfortabel Zadel en Handvat: In hoogte verstelbaar zadel met schokdemping en ergonomische lederen handgrepen voor een comfortabele rit.
- Verlichting en Veiligheid: Twee krachtige LED-koplampen, één achterlicht, een deurbel en wettelijke reflectoren voor zichtbaarheid in het donker.
- Handige Accessoires: Inclusief bagagedrager met riemen, beschermende schermen op alle wielen en kettingscherm, en een afneembaar luifelsysteem met transparante panorama-luifel.
- Kindvriendelijk: Voorzien van kindertuigjes en zitplaatsen voor vier kinderen, met extra veiligheidsfuncties zoals antislipmateriaal op de bodem en zitjes, en een opstapje voor kinderen.
- Ruime Capaciteit: Lage instaphoogte, laadvermogen tot 150 kg en een totaalgewicht van slechts ca. 47 kg exclusief extra uitrusting.

Afmetingen:
- Fiets: 214 cm x 126 cm x 88 cm (L x H x B)
- Bak: 91 cm x 59 cm (L x B)

Garantie en Certificering:
- Voorzien van een chassisnummer
- CE-gemarkeerd en goedgekeurd
- 2 jaar

De KidsCab Cargo Trike is de perfecte keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een betrouwbare, veilige en comfortabele manier van vervoer. Ervaar de vrijheid van fietsen met de veelzijdige en hoogwaardige KidsCab Cargo Trike!
KDSCCTMD-2024

Specifieke referenties