• Nieuw

Livelo elektrische bakfiets

€ 4.545,45
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

Livelo Elektrische Bakfiets – De Premium Oplossing voor Duurzaam Transport

De Livelo elektrische bakfiets is een hoogwaardig en innovatief vervoersmiddel, ontworpen en vervaardigd in Zweden, dat duurzaamheid combineert met comfort en veelzijdigheid. Deze premium elektrische bakfiets is perfect voor uiteenlopende toepassingen zoals het vervoeren van kinderen, huisdieren, boodschappen, of andere ladingen, en biedt daarnaast een comfortabele rit, ongeacht de omstandigheden.

De Livelo onderscheidt zich van andere elektrische bakfietsen door geavanceerde technologie en baanbrekende functies, die een veilige, plezierige en betrouwbare rit garanderen.


Belangrijkste Kenmerken:

- Multifunctionele Gepatenteerde Mand: De Livelo is voorzien van een unieke, gepatenteerde mand die gemakkelijk kan worden omgevormd tot een kinderzitje, een open of gesloten laadruimte, afhankelijk van wat je nodig hebt. Deze flexibiliteit maakt de Livelo de ideale bakfiets voor zowel gezinnen als professionals.
 
- Superieure Wendbaarheid: Dankzij het Ackerman-stuursysteem biedt de Livelo ongekende wendbaarheid en stabiliteit in druk verkeer. Je kunt met gemak scherpe bochten maken en de fiets blijft stabiel, zelfs in krappe ruimtes.

- Maximale Veiligheid: Voor ouders die hun kinderen vervoeren, biedt de Livelo ultieme gemoedsrust met zijn unieke veiligheidsbeugels en een driepuntsgordel voor maximale bescherming van de kinderen. Daarnaast is de fiets uitgerust met een GPS-volgsysteem en een persoonlijke pincode om diefstal te voorkomen.

- Comfortabel en Trillingsvrij: Het stuur is voorzien van een speciale dempingsfunctie die trillingen en schokken tijdens het rijden minimaliseert, waardoor de fiets ideaal is voor langere ritten of op oneffen terrein. De licht naar voren leunende zithouding biedt maximale controle en comfort, terwijl je armen in een natuurlijke positie worden gehouden.

- Licht en Compact: De Livelo weegt slechts 40 kg, wat lichter is dan de meeste e-trikes, en heeft een lengte van 200 cm en een breedte van 88,5 cm. Dit compacte formaat zorgt ervoor dat de fiets gemakkelijk door standaard deuropeningen past en eenvoudig te manoeuvreren is, zelfs op smalle of drukke plekken.

- Hydraulische Schijfremsysteem: Het hydraulische remsysteem bedient beide voorwielen gelijktijdig en beschikt over een parkeerrem, wat extra veiligheid biedt bij het stilstaan of parkeren op hellingen.

- Walk Assist en Achteruitrijfunctie: Met de walk assist-functie en achteruitrijfunctie kun je de fiets gemakkelijk manoeuvreren in krappe ruimtes, zoals bijvoorbeeld bij het parkeren of het verplaatsen van de fiets zonder te hoeven trappen.

- Milieuvriendelijk en Duurzaam: Door te kiezen voor een Livelo elektrische bakfiets verminder je je ecologische voetafdruk, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de voordelen van actief transport. Of je nu je kinderen naar school brengt of boodschappen doet, je draagt bij aan een groenere wereld.

- Eenvoudig Delen: De verstelbare zadel- en stuurhoogte maken de Livelo geschikt voor verschillende rijders. Dit maakt het gemakkelijk om de fiets te delen met andere gezinsleden of collega's.

- Nauwkeurige Locatiebewaking: Met de geïntegreerde Livelo-app heb je altijd toegang tot de exacte locatie van je fiets, wat extra beveiliging biedt en je de zekerheid geeft dat je fiets altijd in goede handen is.

- Geschikt voor Ieder Weer: De robuuste constructie van de Livelo, in combinatie met de vrij bewegende voorwielen, biedt stabiliteit en rijgemak in alle weersomstandigheden.


Ideaal voor Diverse Toepassingen:
De Livelo is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten, waardoor hij ideaal is voor verschillende doeleinden. Of je nu kinderen of ladingen vervoert, of simpelweg geniet van een rit zonder passagiers, de Livelo zorgt voor een zorgeloze ervaring waarin veiligheid en comfort centraal staan.

Met de Livelo vermijd je verkeersdrukte, parkeerproblemen en hoge brandstofkosten. Je kunt je efficiënt en snel verplaatsen, met een plezierige rijervaring van begin tot eind.








Specifieke referenties