• Nieuw

Thule Chariot Sport 1 enkel - Zwart 2024

€ 1.280,98
De Thule Chariot Sport 1 is een veelzijdige combinatie van fietskar en joggingwagen, ontworpen voor trainingen in alle seizoenen en ideaal voor gemakkelijk woon-werkverkeer met je kind.
Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

De perfecte fietskar voor actieve atleten en hun kinderen

De Thule Chariot Sport 1 is ontworpen voor gezinnen die flexibiliteit en veiligheid belangrijk vinden tijdens hun sportieve activiteiten. Deze fietskar biedt een naadloze overgang tussen fietsen, wandelen, en hardlopen, dankzij de innovatieve functies zoals de 180 graden draaiende voorwielen, die met één hand kunnen worden bediend. De trekhaak is vernieuwd met een veilige één-klik bevestiging en een geïntegreerd slot, waardoor het nog makkelijker is om de kar aan je fiets te koppelen.

Veiligheid en zichtbaarheid op het hoogste niveau

Thule heeft veiligheid vooropgesteld in de Chariot Sport 1. De geïntegreerde LED-verlichting, gevoed door een optionele Thule powerbank, zorgt voor uitstekende zichtbaarheid in alle omstandigheden. Krachtige schijfremmen bieden precieze controle, zelfs op steil terrein of tijdens het hardlopen. Bovendien wordt elke Thule fietskar grondig getest op botsveiligheid in de eigen ultramoderne faciliteiten, om te voldoen aan en te overtreffen de strengste veiligheidsnormen.

Comfort en duurzaamheid voor je kind

De Thule Chariot Sport 1 biedt ultiem comfort voor je kind met zachte, ergonomisch ontworpen stoelen en uitstekende ventilatie. De kar is gemaakt van duurzame, PFAS-vrije materialen die bestand zijn tegen zonneschade en eenvoudig te repareren of vervangen zijn, wat de levensduur van de kar aanzienlijk verlengt.

Ruimte en flexibiliteit

De XL-bagageruimte met ritssluiting zorgt voor veilige opbergruimte en kan worden opgeklapt voor extra bewegingsvrijheid tijdens het joggen. Dankzij het compacte inklapsysteem is de Chariot Sport 1 eenvoudig op te bergen en te transporteren.

Voor elke activiteit en elk terrein

Of je nu fietst, wandelt, jogt of zelfs skiet, de Thule Chariot Sport 1 past zich aan elke situatie aan. Met de optioneel verkrijgbare jogging- en skisets worden de overgangen tussen activiteiten soepeler dan ooit. De handgeactiveerde schijfremmen en verstelbare vering zorgen voor extra controle en comfort, ongeacht de activiteit.

Gemaakt voor elke sportieve uitdaging

Met vier verschillende activiteitstoepassingen – fietsen, joggen, wandelen en skiën – is de Thule Chariot Sport 1 ontworpen om in elke situatie te excelleren. De meegeleverde regenhoes en zonnekap zorgen ervoor dat je kind altijd beschermd is tegen de elementen.

Belangrijkste kenmerken:

- Max. gewicht kind: 22 kg
- Max. draagvermogen: 34 kg
- Opgevouwen afmetingen: 86,3 x 63,3 x 37,5 cm
- Gewicht: 15,7 kg
- Schouderbreedte: 40,5 cm
- Zithoogte: 64 cm
- Doorrijdbreedte deur: 65,1 cm
- Veiligheidsgordel: 5-punts

De Thule Chariot Sport 1 is de ultieme oplossing voor ouders die op zoek zijn naar een veilige, comfortabele en duurzame fietskar die geschikt is voor elke sportieve uitdaging.





10201030

Datasheet

Fietsset
Ja
Buggyset
Ja
Joggerset
Neen
Vering
Ja
Aantal zitplaatsen
1
Frame
Aluminium
UV beschermende ramen
Ja
Zonnescherm
Ja
Parkeerrem
Ja
Verstelbare duwbeugel
Ja
Handrem
Ja
Bodem
Doek met rubber coating
Laadgewicht
34 Kg
Opvouwbaar
Ja
Slot
Ja
Gewicht
15 Kg

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Thule baby supporter...

De Thule supporter heeft gewatteerde zijkanten en hoofdsteun zorgen ervoor dat uw baby comfortabel rechtop zit. (Leeftijd 6-18 maanden)
Prijs € 74,37